Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nakon nezapamćenih nereda

Turski nogometni savez napokon obznanio odluku na koju su svi čekali

Turski nogometni savez odlučio je ove srijede kako će se sva tamošnja prvenstva nastaviti idućeg utorka, 19. prosinca.

Dominik Livaković (Foto: SportKlub/Screenshot)

Turski nogometni savez odlučio je ove srijede kako će se sva tamošnja prvenstva nastaviti idućeg utorka, 19. prosinca, nakon velikih izgreda na prvoligaškom susretu Ankaragücüa i Rizespora.

Na kraju tog dvoboja fizički je napadnut 37-godišnji sudac Halil Umut Meler. Od predsjednika prvoligaša Ankaragücüa primio je žestoki udarac šakom u glavu, a potom su ga dok je ležao na travnjaku fizički napali i domaći huligani koji su utrčali na travnjak.

Navijači Crvene Zvezde Kaos u Beogradu uoči utakmice Lige prvaka: Delije brutalno napali navijače Manchester Cityja divider

Iste večeri, u ponedjeljak, Turski nogometni savez prekinuo je sva prvenstva odlukom na izvanrednom sastanku, a ove je srijede odlučeno kako će se sve turske lige nastaviti 19. prosinca. U međuvremenu se čekaju odluke i kazne za veliki izgred koji se dogodio u Ankari.

U elitnom razredu turskog nogometa odigrano je petnaest kola, a trenutačno je vodeći dvojac Fenerbahçe i Galatasaray, obje momčadi imaju po 40 bodova. Na trećem je mjestu Kayserispor s 29 bodova.

Standings provided by Sofascore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider