Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Potraga za pojačanjima

Turski mediji: Livaković i balkanska kolonija nisu zadovoljni, Fener će im ispuniti dva zahtjeva

Dominik Livaković, Dušan Tadić i Edin Džeko su ovog ljeta potpisali za Fenerbahče.

Dominik Livaković (Foto: Tom Dubravec / Cropix)

Nakon katastrofalnog poraza kod Nordsjaellanda, gdje su primili čak šest komada, uprava Fenerbahčea je prionula radu kako bi ispunila zahtjeve balkanske kolonije koja nije posve zadovoljna.

Dakako, radi se o trojcu koji je ovog ljeta pristigao u tursku momčad i vrlo brzo zabetonirao svoje mjesto u udarnom sastavu, a to su Dominik Livaković, Dušan Tadić i Edin Džeko. Uprava turskog kluba polaže velike nade u svoje zvijezde, ali i oni imaju određena očekivanja od kluba.

Dominik Livaković Nemoćni Livaković na streljani: Upisao šest obrana, ali i primio šest komada u Europi divider

Prije nekog vremena Tadić i Džeko su razgovarali s upravom kluba i zatražili da se stručnom stožeru prve momčadi pridruži trener s ovih prostora koji bi pomogao treneru Ismailu Kartalu i prevodio njegove zahtjeve.

Uloga pomoćnog trenera je, kako piše turski Fotospor, ponuđena Zoranu Mirkoviću, nekadašanjem igraču Fenera i bivšem treneru Partizana, no on je istu odbio.

Kristijan Jakić (prvi slijeva) VIDEO Brončani Vatreni dobio crveni pa nasrnuo na suca: Suigrači ga jedva zadržali, ali nije stao na tome divider

Uskoro je pred upravu Fenera stigao i Livaković sa zahtjevom da se stožeru pridruži Sandro Žufić, trener vratara u kojeg ima veliko povjerenje i s kojim je nekoliko godina uspješno radio u Dinamu.

Uprava im nije ispunila ta dva zahtjeva, no čini se da bi se to moglo promijeniti nakon ove europske katastrofe. Osim toga, turski list dodaje da su Livaković, Džeko i Tadić formirali svoju WhatsApp grupu u kojoj pišu da su nezadovoljni radom trenera.

Standings provided by Sofascore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider