Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Transfer sve izgledniji

Turci otkrili koliko zarađuje Ante Rebić: Bivši Vatreni se vraća u poznato okruženje?

Bivši hrvatski nogometni reprezentativac Ante Rebić karijeru bi mogao nastaviti u Veroni.

Ante Rebić u hrvatskom dresu (Foto: Tom Dubravec/Cropix)

Iz Turske ponovno stižu najave, po tko zna koji put, da će se Bešiktaš i Ante Rebić rastati na kraju ove sezone, a da bi karijeru mogao nastaviti u Hajduku ili se vratiti u dobro poznato okruženje.

Tako glasi posljednja novost iz pera turskog Fanatika koji tvrdi da nekadašnjeg hrvatskog nogometnog reprezentativca, osim Splićana, prati i talijanska Verona kojoj predstoji napeta bora za ostanak u Serie A.

Trenutno su 15. momčad talijanskog prvenstva s 27 bodova, samo dva više od crvene zone u kojoj se nalazi Empoli. Na njihovu žalost nije im daleko ni Sassuolo koji se posve neočekivano ove sezone bori za goli život, a trenutno imaju 24 boda i na 19. su mjestu lige.

Ako uspiju u svome naumu da osiguraju ostanak u ligi, Verona bi mogla posegnuti za Rebićem kojeg turski klub želi prodati i riješiti se njegove velike plaće koja, prema turskim izvorima, iznosi 2,5 milijuna eura godišnje, a to bi bila i poprilična financijska prepreka za Hajduk.

U 23 odigrana susreta Rebić je upisao pogodak i četiri asistencije, što su u Bešiktašu ocijenili kao nedovoljno dobar učinak da se njihova suradnja nastavi i iduće sezone, a stvari su otišle toliko daleko da su ga prije tri tjedna prebacili u drugu momčad Bešiktaša.

Mislav Oršić Turski mediji tvrde da Mislav Oršić ima novi klub: Želja je Hrvata koji ga obožava divider

Željko Sopić Sopić ne osjeća euforiju ni pritisak: "Do prije dva mjeseca nitko nije ni računao na nas" divider

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider