Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Sve snimile kamere

Tudorova zvijezda odigrala posljednju utakmicu u karijeri? Prijeti mu suspenzija zbog šamaranja

Dimitri Payet ima ugovor s Marseilleom do ljeta 2024., ali ovo bi mogla biti njegova posljednja sezona.

Igor Tudor i Dimitri Payet (Foto: Afp)

Dimitri Payet, 36-godišnja zvijezda Marseillea, prošlog je vikenda odigrao posljednju utakmicu u profesionalnoj karijeri?

U ligaškoj pobjedi protiv Angersa (3:1), koja je produžila nadu za izravan plasman u grupnu fazu Lige prvaka, Tudorova zvijezda zaradila je ovacije navijača. Na terenu je proveo 65 minuta i zabio pogodak, ali to bi mogao biti njegov posljednji nastup ove sezone, a možda i karijere.

Bivši francuski reprezentativac trebao bi se ovog tjedna pojaviti pred Disciplinskom komisijom zbog toga što je ošamario pomoćnog trenera Lensa Yannicka Cahuzaca. Sve su snimile kamere i sada ga čeka oštra kazna.

Neymar Neymar u cik zore sve iznenadio u Barceloni: Evo kome PSG nudi trampu, Mourinho kuca na vrata Parižana divider

Do kraja prvenstva ostala su tri kola, a Payetu prijeti čak pet utakmica neigranja, što automatski znači da je ova sezona za njega završena. No prema napisima francuskih medija, ovo bi mogla biti i njegova posljednja sezona u karijeri.

Iako sve do ljeta 2024. godine ima ugovor s Marseilleom, L'Équipe piše da postoji mogućnost da se Payer umirovi ovog ljeta i preseli u kancelarije francuskog velikana.

Tri kola prije kraja momčad hrvatskog trenera Igora Tudora je na trećem mjestu francuske Ligue 1 sa 73 boda, dva manje od Lensa na drugom mjestu, koje osigurava izravan plasman u Ligu prvaka naredne sezone.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider