Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Uskoro pada dogovor?

Tudor stigao u Rim na sastanak s kontroverznim predsjednikom: Evo što mu nudi prvak Italije

Igor Tudor nakon višemjesečne pauze uskoro bi mogao potpisati za novi klub.

Igor Tudor (Foto: Afp)

Igor Tudor kandidat je za klupu aktualnoga talijanskog prvaka Napolija.

Šokantan poraz od Empolija (0:1) u sudačkoj nadoknadi zasigurno je presudio francuskom stručnjaku Rudiju Garciji, o čijem se odlasku pisalo već neko vrijeme. 

Nakon posljednjeg razočaranja kontroverzni vlasnik Aurelio De Laurentiis odlučio je presjeći i pronaći novo ime koje će razdrmati talijanskog prvaka, a čini se da je odabir pao na hrvatskoga stručnjaka.

Sergej Jakirović FOTO Navijači Rijeke zasuli teren novčanicama s Jakirovićevim likom divider

Fabrizio Romano i Nicolo Schira, poznati talijanski insajderi tvrde da su Napoli i Tudor prvi kontakt uspostavili prije mjesec dana, a danas će se sastati u Rimu kako bi dogovorili sve detalje suradnje, no postoji jedna prepreka.

Talijanski prvak, naime, hrvatskom stručnjaku nudi ugovor do kraja sezone s opcijom produljenja na dodatnih godinu dana, dok Tudor odmah traži ugovor na dvije godine, odnosno do ljeta 2025. godine bez ikakvih opcija.

Hoće li pronaći zajednički jezik i stisnuti ruku, mogli bismo uskoro saznati, no sasvim je sigurno da je Tudor favorit za klupu talijanskog prvaka.

Stefan Ristovski (u sredini) Igrač Dinama u suzama otišao u svlačionicu: Tješili su ga suigrači divider

Osim što izvrsno poznaje talijanski nogomet, u kojem je proveo dobar dio nogometne i trenerske karijere, Tudoru nikako nije naodmet činjenica što ima iskustvo rada u vatrenim sredinama, kao što je grad podno Vezuva.

Hajduk, PAOK, Galatasaray, Marseille samo su neke od sredina u kojima je Tudor radio, a Napoli se čini kao logičan nastavak trenerske karijere...

Standings provided by Sofascore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider