Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Vraća se na čizmu?

Tudor se oprostio od Marseillea: Iako negira da je bilo što potpisao, Talijani tvrde da ima opciju za dalje

Igor Tudor oprašta se od Marseillea.

Igor Tudor (Foto: Afp)

Hrvatski nogometni trener Igor Tudor (45) izjavio je kako napušta klupu francuskog velikana Marseillea nakon samo jedne sezone provedene na toj dužnosti iz "profesionalnih razloga".

"Bila mi je čast provesti godinu dana u ovakvom klubu, biti dijelom grandiozne obitelji, s navijačima koji se rijetko gdje nađu. Odlazim iz kluba ostavljajući ga u boljoj situaciji od one kakva je bila kada sam došao i stoga odlazim ponosan. Odlazim iz profesionalnih razloga, nisam ni na koga ljut i nisam postigao dogovor ni s jednim drugim klubom", rekao je Tudor.

Igor Tudor Klupski predsjednik službeno potvrdio: Utakmica protiv Ajaccioa bit će Tudoru posljednja na klupi Marseillea divider

"Bilo je problema, lijepih i manje lijepih trenutaka. Jedna godina ovdje je kao tri godine negdje drugdje. Dao sam sto posto svojih mogućnosti, imao besane noći razmišljajući i analizirajući, a ovu sam odluku donio nakon mnogo razmišljanja", dodaje.

Prošloga ljeta Tudor je prilikom dolaska u Marseille potpisao ugovor na dvije godine.

Igor Tudor Tudor nakon sastanka s upravom prelomio: Neće voditi Marseille iduće sezone divider

Iako Tudor kaže kako još nije postigao dogovor o novom angažmanu, talijanski mediji navode kako je upravo on glavni kandidat za nasljednika Massimiliana Allegrija na klupi Juventusa ako Allegri odluči otići. Tudor je tijekom igačke karijere bio član Juventusa od 1998. do 2007. godine, a tijekom sezone 2020./2021. bio je pomoćnik Andrei Pirlu u torinskom velikanu.

Tablica Ligue 1:

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider