Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nije uspio

Rastanak Tudora i Marseillea na pomolu: "Njegove metode vrijeđaju igrače"

Igor Tudor sezonu je završio na 3. mjestu u francuskom prvenstvu iza Lensa i PSG-a, što ne zadovoljava ljude u Marseilleu. Odluka o njegovoj budućnosti u klubu bit će donesena sljedećeg tjedna.

Igor Tudor (Foto: Afp)

Još uvijek se ne zna hoće li Igor Tudor povesti Marseille i sljedeće sezone, ali njegova budućnost u klubu poprilično je nesigurna.

Tudor se porazom na Velodromu protiv Stade Brestoisa oprostio od klupe francuskog velikana, ako je vjerovati njihovim medijima. Na pitanje o svojoj budućnosti nije htio previše govoriti, ali je potvrdio kako će po završetku sezone imati sastanak s upravom kluba na kojemu će se odlučivati o njegovoj budućnosti.

"Tudorov karakter i metode ponekad su vrijeđali igrače i ne pokazuje njegovu ludu želju za ostankom u Marseilleu", tvrdi francuski RMC.

Luka Modrić VIDEO Luka Modrić i suigrač iznenadili djevojčicu: Od sreće im skočila u zagrljaj divider

Unatoč njihovim navodima Hrvata itekako cijene u Francuskoj, ali njegovi neuspjesi u ligi, ispadanje iz kupa od drugoligaša i posljednje mjestu u skupini Lige prvaka na kraju bi mu mogli presuditi.

Ako zaista dođe do razilaska između Tudora i Marseillea, klub će zamjenu morati pronaći vrlo brzo jer ih već u kolovozu čekaju kvalifikacije za Ligu prvaka. 

Njegov nasljednik trebao bi biti Marcelino García Toral, bivši trener Athletic Bilbaa.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider