Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
tko ide?

Trener Tottenhama najavio odlaske iz kluba već ovog tjedna: Budi li se nova nada za navijače Hajduka?

Hajduk je Perišićeva najveća želja, u Splitu ga čeka povijesni doček, a hoće li se sve i ostvariti, vrijeme će pokazati.

Igrači Tottenhaama (Foto: Afp)

U Engleskoj je sve spremno za početak nove sezone. Ovog vikenda se igra prvo kolo prvenstva.

Prije početka bogati vlasnici kluba i dalje razmišljaju o novim pojačanjima, a što se tiče Tottenhama, oni imaju zanimljivu situaciju. U svlačionici Spursa je ogromna gužva i nekoliko igrača će napustiti klub.

Sve je to najavio Ange Postecoglou koji je najavio neke odlaske, nije precizno rekao tko odlazi iz kluba, ali sve bi se trebali znati prije početka prvenstva.

Kakvo je stanje s Perišićem?

Točna situacija s Ivanom Perišićem i dalje nije poznata. Neki engleski mediji su još prije pisali da nije u prvim planovima kod trenera, napušta li klub već ovog tjedna, to je još veća nepoznanica.

Hajduk je Perišićeva najveća želja, u Splitu ga čeka povijesni doček, a hoće li se sve i ostvariti, vrijeme će pokazati.

''Gledajte, nemam fiksnu brojku u glavi, ali treba reći da je naša momčad trenutno prevelika i očito je da ima igrača koji će tražiti priliku u drugim klubovima. Iz mog gledišta, to nije nešto što ja odlučujem'', rekao je Ange Postecoglou engleskim novinarima.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider