Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Očekuje više od Hrvata

Trener Southamptona umiruje navijače: "Oršić je došao iz Zagreba, gdje se igra drukčiji nogomet"

Mislav Oršić ove se zime preselio iz Dinama u Southampton.

Mislav Oršić (Foto: Afp)

Hrvatski nogometaš Mislav Oršić dobio je priliku od prve minute u dresu Southamptona. Zaigrao je u pobjedi protiv Blackpoola (2:1) u sklopu FA Kupa, ali bez konkretnog učinka na terenu.

Trener engleskog premierligaša Nathan Jones zamijenio ga je u 62. minuti dvoboja pa poručio kako od hrvatskog nogometnog reprezentativca očekuje puno više na terenu, kao i navijači:

"Mora napraviti više. Ima puno sposobnosti, ali mora napraviti više toga. No, budimo iskreni, tek je odigrao dvije utakmice u engleskom nogometu.

Došao je iz Zagreba, gdje se igra drukčiji nogomet, sve je drukčije, ali s vremenom ćemo očekivati više od njega", rekao je za Oršića, koji je startao za engleski sastav u dvije utakmice, protiv Blackpoola i ranije protiv Newcastle Uniteda.

"U ovom trenutku ne vidimo najbolje od njega, mora učiniti više toga, ali stići će do toga", zaključio je Jones u razgovoru za engleske medije.

Oršić je bio prvo pojačanje Southamptona u zimskom prijelaznom roku, kojeg su, prema Transfermarktu, platili gotovo 5,8 milijuna eura.

Dobronamjeran savjet Mislavu Oršiću

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider