Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Karoglana oslabila viroza

Pomoćni trener Hajduka otkrio koji je plan s Livajom: ''Bolje je, lagano trenira, ali…''

Nogometaši Hajduka svladali su Slaven Belupo s visokih 4:0 u 22. kolu SuperSport HNL-a.

Mislav Karoglan (Foto: Ante Cizmic/Cropix)

Nogometaši Hajduka upisali su visoku 4:0 pobjedu protiv Slaven Belupa u 22. kolu SuperSport HNL-a i tako barem privremeno preuzeli vrh prvenstvene ljestvice.

Trener Mislav Karoglan nije se pojavio na press konferenciji, već je umjesto njega došao Dragan Blatnjak.

Roy Ferenčina Trener Slaven Belupa na pitanje bi li htio zamijeniti Jakirovića u Dinamu: "Ne, ne pada mi na pamet" divider

''Trener je bio bolestan. Dobro se osjeća, iscrpila ga je viroza i utakmica. Od prve minute smo pokazali dobar gard. Stvarali smo prilike Belupu. Imali smo dobrih prvih 45 minuta. Poslije utakmice s Rijekom ostali smo dužni navijačima. Mislim da smo se iskupili''.

''Kalinić je kao mladić''

Potom je prokomentirao pogodak Nikole Kalinića.

''Zato i je Nikola tu s nama. Ima ekstra kvalitete, kao mladić je. On je spreman i motiviran. To mu se sve vratilo. Prije priprema je radio dobro, stigao je maksimalno spreman. Odradio je vrhunske pripreme, fizički dobro izgleda'', istaknuo je pomoćni trener Bijelih.

Josip Brekalo je postigao prvijenac za Hajduk, izgledao je impresivno tijekom današnjeg susreta.

Hajduk - Slaven Belupo, 1:0 na poluvremenu Neobičan potez Torcide na poluvremenu utakmice: Evo kako su dodatno zagrijali atmosferu na Poljudu divider

''Drago nam je da je tu s nama. Svaki trening uživamo u njegovim izvedbama. On je igrač svjetskog kalibra'', nahvalio ga je Blatnjak.

Zašto je izašao Šarlija?

''Htjeli smo ga sačuvati, i on je imao virozu. Elez je kvalitetan igrač, on je tu u kadru'', rekao je o promjenama u drugom poluvremenu.

Kada se vraća Livaja?

Livaja je trčkarao travnjakom Poljuda, bodrio svoje suigrače s klupe.

''Livaja je bolje, lagano trenira. Vidjet ćemo ovaj tjedan kako će se odvijati. Neke procjene su bile tri-četiri tjedna. Nećemo žuriti ni forsirati s Livajom'', istaknuo je.

Mladi Čuić je zabio pogodak, Hrgović odradio kvalitetnih pola sata umjesto Moufija na lijevom beku.

West Ham - Arsenal Arsenal potopio West Ham, domaći navijači iznenadili reakcijom: Od fanatičnih Engleza nismo ovo očekivali divider

''Pored Pukštasa i Sigura, drago nam je da su Hrgović i Čuić dobili priliku. Čuić je zabio gol, Hrgović je odigrao dosta dobro. U svakoj utakmici kada bude moguće dat ćemo prostora našim mladim igračima'', zaključio je.


 

Standings provided by Sofascore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider