Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Raste interes velikana

Arsenal šalje svog čovjeka na Poljud zbog velikog talenta: Nedavno je potpisao novi ugovor

Rokas Pukštas nedavno je potpisao novi ugovor s Hajdukom do ljeta 2027.

Rokas Pukštas (skroz lijevo) (Foto: Goran Sebelic/Cropix)

Ove subote nogometaši Hajduka dočekuju Goricu u posljednjem domaćem susretu ove polusezone, zbog čega bi poljudske tribine trebale biti dobro ispunjene, a među gledateljima bi trebao biti i skaut Arsenala.

Sinoć se društvenim mrežama zakotrljala informacija da Topnici šalju svog skauta kako bi iz prve ruke vidjeli talentiranog hajdukovca na djelu. Radi se o Rokasu Pukštasu koji je nedavno produžio ugovor s Bijelima, i to do ljeta 2027. godine, no sasvim je jasno kako se neće toliko dugo zadržati na Poljudu.

Mladi Amerikanac je sve osvojio svojim radnim navikama, karakterom i pristupom, a to nije prošlo ispod radara velikim eurospkim klubovima koji su podcrtali njegovo ime u svojim bilježnicama. 

Dominik Livaković Livaković nakon najveće katastrofe u karijeri napravio gospodski potez divider

U svemu tome ne treba zanemariti ni marketinški dio priče, zbog čega je Pukštas još interesantniji engleskom klubu. Budući da je talentirani hajdukovac iz SAD-a, njegovim potpisom za Arsenal sasvim sigurno bi porastao interes njegovih sunarodnjaka za Topnicima.

Osim toga, Arsenalov vlasnik je američki milijarder Stan Kroenke koji jako dobro zna koliki se potencijal krije na tom tržištu...

Standings provided by Sofascore

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider