Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
igrao za Ajaccio

Hajduk pronašao lijevog beka u Francuskoj? Prošle sezone igrao je protiv Messija i Mbappea

Ismael Diallo, bivši igrač Ajaccioa, mogao bi zaoštriti konkurenciju na lijevom beku Hajduka.

Ismael Diallo (Foto: Afp)

Hajduk u sjeni glasina oko dolaska Ivana Perišića traga za igračima na deficitarnim pozicijama. Jedna od takvih je ona lijevog beka, a na njoj bi konkurenciju Dariju Melnjaku trebao zaoštriti Ismael Diallo, piše Dalmatinski portal.

Branič iz Obale Bjelokosti slobodan je agent po isteku ugovora s francuskim Ajaccioom. Lani ima 28 nastupa u elitnom razredu francuskog nogometa, a između ostalih čuvao je Lionela Messija i Kyliana Mbappea u porazu 5:0 od PSG-a.

Ismaël Diallo Ismaël Diallo (Foto: Afp)

U sad već bivšem klubu bio je pola desetljeća, stigao je 2018. iz Bastije, a sad je u potrazi za klubom jer su njegovi dosadašnji gazde ispali u drugu ligu. Na društvenim mrežama se oprostio od dosadašnjih navijača i čini se sprema se postati novi miljenik Torce.

"Pet godina u životu nogometaša je puno, pet godina tijekom kojih mi je AC Ajaccio vjerovao, pet godina u kojima smo prošli kroz sve. Uvijek sam s ponosom nosio ovaj dres i teška srca pišem ovu poruku. Nikada vam neću moći zahvaliti što ste učinili da rastem kao igrač, a posebno kao čovjek", objavio je Diallo.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider