Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Veliko ime

Tuttomercato tvrdi: "Tudorovo prvo pojačanje bit će bivša zvijezda Serie A", Romano ih demantirao

Talijanski mediji objavili su kako je Igor Tudor krenuo po Paula Dybalu, ali Fabrizio Romano kaže kako još nema ništa službeno...

Igor Tudor (Foto: Afp)

Kakav prvi dan je to mogao biti za Igora Tudora u Olympique Marseilleu. Bivši Hajdukov šef jučer je službeno potvrđen kao novi trener francuskog giganta, a danas je predstavljen na svom radnom mjestu.

Talijanski novinari prije nekoliko sati plasirali su informaciju kako je Tušo već počeo sklapati novu momčad. I to kako, Tuttomercato.web objavio je kako je započeo pregovore s bivšim igračem Juventusa Paulom Dybalom.

Romano: "Nema službene ponude"

Tvrde kako je Inter tražio više vremena za konačnu odluku u pregovorima s njegovim agentom te da Tudorov Olympique planira uskočiti u pregovore i ukrasti argentinsku zvijezdu crno-plavima pred nosom te da će uskoro dostaviti službenu ponudu na njegov stol.

Međutim, ubrzo je stigao demantiji od jednog od najbolje upućenih talijanskih novinara za tržište transfera, Fabrizija Romana, koji kaže kako on zasad nije opcija te kako ne postoji službena ponuda Tudorovog novog kluba za angažman bivšeg igrača Stare Dame.

Tuttomercato je doduše tvrdio kako će ponuda uskoro stići, ali zasad je još nema u službenom obliku…

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider