Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Uzmi ili ostavi

Kane poručio Tottenhamu: Uzmite lovu za mene radije sad, sigurno odlazim sljedeće ljeto

Bayern i Harry Kane spremni su čekati sljedeće ljeto, ako se njegov transfer iz Tottenhama ne dogodi već ovo.

Harry Kane (Foto: Afp)

Po pisanju njemačkog Sport Bilda minhenski Bayern, ali i nogometaš Harry Kane, spremni su čekati iduće ljeto kako bi se realizirao transfer napadača Tottenhama u Bavarsku.

Dakako, na takvo što je Bayern spreman ukoliko već ovog ljeta ne dovede engleskog reprezentativca u svoje redove. Bayern je silno zainteresiran za njega, Kane je također željan dolaska u njemačkog prvaka, ali rampu trenutačno u svemu spuštaju čelni ljudi Tottenhama.

Sadio Mane slavi pogodak sa suigračima iz Bayerna Velikani u startnom bloku: Bayern za smiješan iznos prodaje veliku zvijezdu kako bi doveo Kanea divider

Tako je Tottenham dosad odbio dvije ponude Bayerna, od 82 i 94 milijuna eura. Po navodima engleskih medija Tottenham za Kanea traži oko 115 milijuna eura, a pojavile su se glasine da se u igru ušuljao i Paris St. Germain koji također ima želju dovesti Kanea.

Kane, koji ima s Tottenhamom valjani ugovor do kraja nadolazeće sezone, u ovom je trenutku mnogo bliži Bayernu, ili ovog ili idućeg ljeta kada bi u Muenchen došao kao slobodan igrač.

Ange Postecoglou Tottenham će odbiti i drugu Bayernovu ponudu za Kanea, ali novi trener upozorava: “Nemam jamstva da će ostati“ divider

Od početka profesionalne karijere 29-godišnji Kane je član Tottenhama, s tim da je na početku imao kratke posudbene epizode u Leytonu, Milwallu, Norwichu i Leicesteru. Za Tottenham je odigrao 435 utakmica te je postigao 280 golova.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider