Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Žele velika imena

Turci žele dovesti Hrvata: Šalju novu ponudu za miljenika Hajdukovih navijača?

Hrvatski nogometni reprezentativac Mario Pašalić je ponovno na radaru Fenerbahcea.

Mario Pašalić i Marko Livaja (Foto: Tom Dubravec/Cropix)

Hrvati su iznimno popularni ovog ljeta u turskom nogometu. Nakon što su doveli reprezentativnu jedinicu Dominika Livakovića, Fenerbahce se bacio se u potragu za "šesticom".

Odabir je pao na Josipu Mišiću, poslali su usmeni upit, ali iz Dinama je stigao negativan odgovor. Hrvatski prvak ga ne želi pustiti u Tursku, i to pred sam istek ljetnog prijelaznog roka.

Turci nisu posve odustali od Mišića, no krenuli su u potragu za nekim drugim igračima, a tako je iskočilo ime još jednog hrvatskog nogometaša. Radi se o Mariju Pašaliću koji je već ranije odbio ponudu turskog velikana, piše turski Milliyet.

Nicolas Pepe Bjelica dobio veliko pojačanje: Stiže drugo najskuplje pojačanje Arsenala u povijesti divider

Početkom srpnja su poslali ponudu u visini od 15 milijuna eura, Atalanta je prihvatila, no hrvatski reprezentativac nije dao zeleno svjetlo za transfer. Zahvalio se na ponudi i poručio Turcima kako želi ostati u Atalanti, no njegove želje nisu nužno vezane uz sadašnji klub.

Pašalić ne bi imao ništa protiv promjene sredine, ali u tom trenutku nije želio ići u klub izvan Liga petice. Je li se njegov stav u međuvremenu promijenio, teško je reći, ali je sasvim sigurno kako nema mjesto u prvom sastavu Atalante.

Upisao je tek jedan nastup za sastav iz Bergama ove sezone, a hoće li ga to natjerati da razmotri ponudu turskog velikana koji je ovog ljeta napravio veliki posao u ljetnom mercatu.

Doveli su Livakovića, Edina Džeku, Dušana Tadića i druge u lovu na titulu prvaka i ne žele stati na tome. Sada im je na radaru miljenik Hajdukovih navijača...

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider