Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Prvi konakti uspostavljeni

Dinamo traži novog vratara: Odustali od Labrovića, a sad žele povremenog Vatrenog?

Modri traže pojačanje, a sad je procurilo ime vratara koji ima dva nastupa za Vatrene.

Ivo Grbić (Foto: Tom Dubravec/Cropix)

Do kraja polusezone ostalo je još šest utakmica koje će puno toga odlučiti, no u Dinamu već sad znaju da su im prijeko potrebna pojačanja u lovu na titulu prvaka.

Prva je želja novi vratar, a to po svemu sudeći neće biti Nediljko Labrović zbog nekoliko razloga - narušenih odnosa klubova, visoke odštete i interesa klubova iz Liga petice, pa je odabir pao na - Ivu Grbića.

On je u senzacionalnom transferu zamijenio dres Lokomotive onime madridskog Atletica, ali u samo tri godine skupio je tek 14 nastupa. Jedinica je rezervirana za Jana Oblaka, pored njega teško dolazi do prilike, pa tako ni ove sezone nije upisao ni minute u dresu madridskoga kluba.

Istra 1961 Sprema se najveća ovosezonska invazija navijača u Hrvatskoj: Ulaznice se prodaju nevjerojatnom brzinom divider

Tu se otvara prostor za Dinamo, kojem treba pojačanje među vratnicama. Odlaskom Dominika Livakovića nastala je velika praznina, a čini se da Ivan Nevistić nije uvjerio struku da je on taj. 

Sergej Jakirović Nevistića je preselio na klupu, a priliku je dao iskusnom Danijelu Zagorcu, koji je nekoliko puta spašavao Modre svojim obranama, no sasvim je jasno da on ne može biti dugoročno rješenje.

Filip Bradarić, Ivan Perišić i Lovre Kalinić VIDEO Užasan start srebrnog Vatrenog iz Rusije: Sudac odmah izvukao crveni divider

To bi mogao biti Grbić, koji ulazi u najbolje vratarske godine, tvrdi Germanijak, a naljeto mu istječe ugovor s Atleticom. Zbog toga bi ga Modri pokušali povući već ove zime, a odšteta ne bi trebala biti visoka, sigurno manja nego za Labrovića.

U svakom slučaju, prvi su kontakti na relaciji Zagreb - Madrid uspostavljeni, ali to je još uvijek daleko od zaključenja posla.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider