Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Čudesan igrač

Benfica pred novim spektakularnim transferom: Na stolu je 100 milijuna eura!

Zimski prijelazni rok tek je završio, a oni najbogatiji klubovi već se pripremaju za ljetni.

Benfica (Foto: Afp)

Prije nekoliko dana Bayern je imenovao Maxa Eberla novim sportskim direktorom, a on je već počeo pripremati svoj prvi veliki posao. 

Kako javlja katalonski Sport, Bavarci žele dovesti Antonija Silvu, sjajnog mladog stopera Benfice.

Silva je u posljednje vrijeme ostvario golem napredak, debitirao je već i za seniorsku reprezentaciju Portugala premda mu je samo 20 godina (rođen je u listopadu 2003.).

Mnogi europski bogataši već ga imaju na svom radaru, od Real Madrida preko PSG-a pa do nekoliko engleskih klubova, ali Bayern je taj koji je prvi spreman povući konkretan potez i platiti onoliko koliko Benfica traži, a to je okruglih 100 milijuna eura.

Ako dođe do realizacije toga posla, bit će to novi veliki, sjajan transfer portugalskog velikana.

Iako Benfica ne spada u onaj uski krug klubova koji svake sezone jurišaju na osvajanje Lige prvaka, po pitanju izlaznih transfera apsolutni su majstori. Svojedobno su za 127 milijuna eura prodali Joaa Felixa u Atletico Madrid, za Enza Fernandeza od Chelseaja su dobili 121 milijun, Liverpool im je platio 85 milijuna za Darwina Núñeza, a Manchester City 71 milijun za Rúbena Diasa. Goncalo Ramos svojim im je transferom u PSG priskrbio 65 milijuna eura, a bilo je tu još pregršt transfera koji su Benfici donijeli lijep novac.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider