Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Čudo od djeteta

Zaustavljena transfer-bomba, Barcelonin predsjednik potvrdio: "Odbili smo 200 milijuna eura!"

Barcelona je mogla riješiti dobar dio svojih financijskih problema, ali nije pristala na mega-ponudu.

Joan Laporta (Foto: Afp)

Predsjednik Barcelone Joan Laporta otkrio je da je katalonski klub nedavno odbio ponudu tešku 200 milijuna eura.

Klub čije ime Laporta nije htio izreći (špekulira se da je riječ o PSG-u i njegovim nastojanjima da pronađu zamjenu za Kyliana Mbappea), ponudio je Barci 200 milijuna eura za Laminea Yamala, ali Laporta i njegovi suradnici su to odbili, ne želeći ni čuti za prodaju ovog čuda od djeteta.

Yamal je prava senzacija, rođen je 13. srpnja 2007. godine i ove sezone briljira u dresu prve momčadi Katalonaca.

Zabio je šest golova i upisao sedam asistencija u svim natjecanjima, a njegove igre nestvarne su za nekog tko još uvijek ima pravo nastupa za kadete. No, razina talenta koju posjeduje nestvarno je velika za igrača njegove dobi, pa je takva bila i ova ponuda.

Mogla je Barcelona riješiti dobar dio svojih financijskih problema s prihvaćanjem ove prodaje, ali Laporta je objasnio zbog čega ju nisu prihvatili:

"Vjerujemo momku, njegovom sportskom razvoju i nemamo potrebu prodavati. Mi prolazimo kroz proces ekonomskog oporavka i već se nazire kraj tunela. Zato nismo prihvatili ponudu. Imali smo ih i za druge igrače, da smo prodali Gavija, Pedrija, Lamala, Arauja, De Jonga, Ferminia Lopeza i Baldea mogli smo zaraditi preko milijardu eura."

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider