Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
NIJE SE UMIROVIO

Beckham na Floridi skuplja malu Barcelonu, stiže još jedan velikan iz obožavane momčadi Blaugrane

Transfer u Inter Miami dogovorio je i četvrti član jedne od najobožavanijih generacija FC Barcelone, Andres Iniesta.

Postava Barcelone iz finala Lige prvaka 2015. (Foto: Afp)

Nakon što je prije dva dana dogovoren dolazak Jordija Albe, David Beckham je u Inter Miami doveo već četvrtog člana posljednje momčadi Barcelone koje se okitila naslovom prvaka Europe.

Četiri prvaka Europe iz 2015. godine

Već spomenutom Albi te Lionelu Messiju i Sergiju Busquetsu priključit će se vjerojatno drugi najbolji igrač te momčadi, danas 39-godišnji Andres Iniesta, koji će tako za još neko vrijeme produžiti svoju grandioznu nogometnu karijeru.

Prema informacijama kojima raspolažu Mundo Deportivo i Forbes, Iniesta je već sve dogovorio i uskoro bi trebao spakirati kofere i odletjeti na Floridu gdje ga čekaju bivši suigrači.

Jedan od najboljih veznjaka u povijesti nogometa je krajem prošle sezone napustio japanski Vissel Kobe, gdje je navijača uveseljavao čak punih pet godina, otkako je napustio Barcelonu.

Čeka se Suarez

U Barceloni je proveo 16 seniorskih sezone te je odigrao 674 utakmice, u kojima je upisao 57 pogodaka i 137 asistencija. S reprezentacijom je bio svjetski i europski prvak, a sigurno najvažniji trenutak karijere mu je pogodak u finalu Svjetskog prvenstva 2010. godine, u produžecima protiv Nizozemske.

Američki mediji smatraju kako Beckham tu nije završio posao nego da namjerava momčadi pridodati i Luisa Suareza, koji je posljednje igrao u Gremiju te se činilo kako odlazi u mirovinu. No, prilika ponovno zaigrati s najdražim suigračima može sve promijeniti.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider