Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
KAKAV GOSPODIN

Tottenhamov trener još jednom oduševio izjavom, ovog puta o sudačkim pogreškama

Ange Postecoglou nije nakon teškog domaćeg poraza od Chelseaja ispriku tražio u dvojbenom crvenom kartonu.

Ange Postecoglou (Foto: Afp)

Posljednju utakmicu posljednje odigranog kola Premier lige odigrali su u ponedjeljak navečer Tottenham i Chelsea, a gosti su slavili rezultatom 1:4.

U jednoj od najluđih utakmica koju ljubitelji Premier lige pamte viđena su tri poništena pogotka i dva crvena kartona, oba za Tottenham, a Chelsea je na kraju prelomio susret s tri pogotka protiv domaćih, koji niti s dva čovjeka manje nisu odustali od pobjede.

Crveni karton preokrenuo susret

Ipak, puno će se pričati o crvenom kartonu koji je dobio Christian Romero, usput skrivivši kazneni udarac. Mnogi smatraju da je najstroža kazna bila dovoljna sankcija i svakako je riječ o trenutku koji je prelomio susret.

S druge strane, Tottenhamov trener Ange Postecoglou nije htio okriviti suca za poraz svoje momčadi. Zapravo, stavio je još jednu izjavu u riznici onih s kojima je od početka ove sezone oduševio.

"Treneri se trebaju baviti onime što je njihov posao. Nikad nisam sucima govorio o pravilima. Moraš prihvatiti sudačku odluku, tako sam ja odgojen. Moraš je poštovati. Odluka je donesena i trebaš je prihvatiti. U 26 godina susreo sam se s puno loših odluka, imao sam mnogo njih koje su išle u moju korist. Tako je kako je", rekao je Australac te dodao:

"Posao sudaca danas je vrlo težak. Ja uvijek želim imati najboljeg mogućeg suca, ali znam da im nije lako."

Tottenham je ovim porazom izgubio vodeće mjesto na ljestvici, no borba u vrhu Premier lige zapravo je tek počela.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider