Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
City, United, City...

Procurila lista deset najplaćenijih nogometaša u Premier ligi: Dominiraju igrači Uniteda i Cityja

Procurila je lista najplaćenijih nogometaša u Premier ligi, samo trojica ne stanuju u Manchesteru.

Kevin De Bruyne (Foto: Profimedia)

Nogometaši u Premier ligi, izuzev časnih izuzetaka u La Ligi i PSG-u, među najbolje plaćenima su u svijetu, a sad je procurila lista desetorice koji najviše zarađuju na Otoku.

Na vrhu topa deset je Cityjev motor Kevin de Bruyne, koji mjesečno zaradi 400 tisuća funti! Sva dva i pol tjedna na njegov račun samo od plaće Građani uplate okrugli milijun.

Navijači Sunderlanda Netflix je neplanirano dokumentirao njihov blam, a danas Crne mačke mogu doći na korak do nečega što nitko nije uspio divider

Drugi najplaćeniji ne stanuje daleko, u crvenoj strani Manchestera i brani za United, riječ je naravno o Davidu de Gei, čiji ugovor mu osigura 375 tisuća funti svakih sedam dana.

Treći je još jedan njihov sugrađanin, ovaj put još jedan stanovnik svlačionice Cityja Erling Haaland i prema ugovoru zaradi identično kao Španjolac na golu gradskog rivala. On je najsvježije potpisao svoj ugovor i do njegova konca, odnosno u sljedećih pet godina gazda šeik će mu keširati gotovo 100 milijuna funti, preciznije 97.500.000.

De Zerbi i MacAllister Ovo su preludi podaci: Brojke pokazuju kakvo čudo je De Zerbi napravio s Brightonom divider

Slijede pak dvojica Unitedovih pulena, Jadon Sancho i Casemiro, s tjednom zaradom od 25 tisuća funti manje, nego što zarade spomenuti De Gea i Haaland. Dominaciju igrača iz Manchestera prekida Mohamed Salah, koji također dobije 350 tisuća funti na tjednoj razini od Liverpoola.

No samo zakratko jer ponovo slijedi jedan nogometaš Crvenih vragova, Raphael Varane, koji zarađuje 340 tisuća funti tjedno.

Real Madrid Ritual Realovih nogometaša izazvao pomutnju na internetu: Neki su posumnjali na doping, ali evo o čemu se radi divider

Slijede Englezi Raheem Sterling i Jack Grealish, jedini Chelseajev pulen na listi koji zarađuje 325 tisuća funti i Cityjev Jack Grealish kojem po ugovoru stigne 300 tisuća funti na račun svakog ponedjeljka.

Top deset zaključuje Kalidou Koulibaly, branič Chelseaja s tjednom plaćom 295 tisuća funti.

Top 10 najplaćenijih u PL-u:

Top 10 najplaćenijih nogometaša u Premier ligi Top 10 najplaćenijih nogometaša u Premier ligi (Foto: Screenshot)

Tablica Premier lige:

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider