Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Kroos se vraća!

Modrićev najdugovječniji partner u veznom redu oduševio Njemačku, evo što je poručio Nagelsmannu

Toni Kroos vraća se u njemačku reprezentaciju nakon trogodišnje stanke.

Kroos, Casemiro i Modrić (Foto: Afp)

Njemački prekaljeni veznjak Toni Kroos vraća se u redove Elfa, javljaju tamošnji mediji. 34-godišnji igrač Real Madrida odlučio se prihvatiti poziv Juliana Nagelsmanna i pomoći njemačkoj nogometnoj reprezentaciji na nadolazećem Euru.

Podsjetimo, Kroos se odlučio umiroviti od reprezentacije tri dana nakon poraza od Engleske 0:2 na Euru održanom 2021. godine. Uslijedila je, rekli bi, prava pljuvačina. Matthaus i Hoeness poručili su Kroosu da više nije onaj stari i da je njegovo vrijeme prošlo, ali s odmakom, vidimo da su izjave bile potpuno promašene.

Beograd Bizarna situacija u Beogradu: Severina preko noći pokupio stvari i nestao iz stana, nitko ne zna gdje je divider

''Ljudi, kratko i jasno, vraćam se u reprezentaciju već u ožujku. Smatram da možemo postići velik rezultat na nadolazećem Euru'', oglasio se Kroos.

Najdugovječniji partner Luke Modrića u veznom redu Reala došao je 2014. godine na Bernabeu, prošle godine šuškalo se o mogućem umirovljenju Nijemca, ali s 34 godine na leđima igra možda i ponajbolji nogomet života.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider