Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
''mogu dvojicu?''

Kroos izabrao Modrića i Balea ispred Cristiana Ronalda

Njemački veznjak Toni Kroos propustit će derbi Barcelona – Real.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ozljeda je Tonija Kroosa udaljila od nastupa u subotnjem derbiju Barcelona – Real nakon kojeg njegova momčad najvećem rivalu može pobjeći na čak devet bodova. Zamijenit će ga Mateo Kovačić kojem su madridski novinari odnosno Zidane namijenili ulogu čuvara Lea Messija.

Igrat će u sredini terena s Lukom Modrićem koji je pak dobio veliku pohvalu od ozlijeđenog suigrača. Španjolski novinari pitali su veznjaka Real Madrida Tonija Kroosa kojega bi suigrača doveo u njemačku reprezentaciju. Iznenađujuće, Kroos nije izabrao Cristiana Ronalda.

''Mogu li uzeti dvojicu? Ok, onda su to Luka Modrić i Gareth Bale. Jako je zabavno igrati uz Luku. Kliknuli smo od prvog dana. Mi smo ljudi s vrlo sličnim razmišljanjem, ali različitim stilom igranja zbog čega se sjajno nadopunjavamo. Gareth je pak pravo oružje s takvom brzinom, tom ljevicom i igrom glavom'', rekao je Kroos.

A tko bi pobijedio u utakmici Reala i njemačke reprezentacije?

''To su definitivno dvije ponajbolje svjetske momčadi s dvije različite filozofije, različitim karakterima i igračima koji razmišljaju na potpuno drugačije načine'', odgovorio je Kroos.

El Clasico se ove subote igra na Camp Nouu s početkom u 16:15.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider