Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Frcaju pohvale

Zvijezda Real Madrida o Kloppu: "Nadam se da se vraća u Njemačku"

Veznjak Real Madrida Toni Kroos nahvalio je Jürgena Kloppa nakon najave odlaska s Anfielda…

Jurgen Klopp (Foto: Afp)

Toni Kroos paralelno s igranjem u Real Madridu vodi i svoj podcast. Kao nogometni analitičar u svom podcastu "Einfach mal Luppen" progovorio je o najavljenom odlasku Jürgena Kloppa iz Liverpoola na kraju sezone.

Njemački veznjak pohvalio je svog sunarodnjaka i unaprijed čestitao onome tko ga može privući nakon odlaska s Anfielda:

"Čestitam onome tko će sada potpisati s Kloppom", poručio je Klopp.

"Nije se moglo prijetiti da se čini umornim. Mnogo ljudi mu je to sugeriralo prošle godine kada su prolazili kroz teško razdoblje. Možda su mnogi tada očekivalo da će otići. Ali napravio je majstorski potez i rekao: 'Popravit ću to opet i onda ću prestati'", komentirao je Kroos u podcastu koji vodi sa svojim bratom Felixom.

Madriđanin je pun hvale za Kloppa i divi se njegovoj odanosti svojim momčadima:
"Što reći o Kloppu? Iako već godinama radi u inozemstvu, ankete bi rekle da je on daleko najpopularniji trener u Njemačkoj i mislim da se isto sada može reći u Engleskoj. To nešto znači. Priznanje koje je tamo dobio nije dovoljno da opiše što je tamo napravio. Za sve ljubitelje Liverpoola i nogometa, Jürgen Klopp je sinonim za određenu lojalnost, predanost, ljubav prema klubu i uspjeh. On je već legenda u Njemačkoj, a legenda je u Liverpoolu i u Engleskoj."

Kroos bi očito volio da Klopp jednom postane izbornik njemačke reprezentacije.

"Zaslužuje sam donijeti ovu odluku, on je vrlo inteligentan čovjek koji prepoznaje trenutke. Ako vjeruje da je sada trenutak, onda je jednostavno: kapa dolje. Kao njemački nogometni navijači, možemo se samo nadati da ćemo ga u jednom trenutku moći uvjeriti da igra bilo kakvu ulogu u Njemačkoj. To je ono čemu smo se veselili mnogo, mnogo godina", zaključio je Klopp.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider