Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Lijepo je ošišan...

Tko je bolji - Ramos ili Pique? Argentinska legenda nema dileme. Evo kako je velikan popljuvao Barcina asa

Slavni Argentinac Oscar Ruggeri iznio je svoje opservacije na vječnu temu: tko je bolji igrač – Sergio Ramos i Gerard Pique…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Oscar Ruggeri važi za jednog od najboljih stopera u povijesti argentinskog nogometa. Član je momčadi koja je predvođena Diegom Maradonom osvojila Svjetskog prvenstvo 1986. u Meksiku.

Jedan je od rijetkih koji je igrao i za Bocu i za River. Jednu sezonu nosio je i dres Real Madrida. S Riverom je bio prvak Argentine, Južne Amerike i svijeta (Interkontinentalni kup), a s Realom prvak Španjolske.

gol expired Zanimljiv potez rumunjske legende: Nakon loših rezultata smijenio samog sebe, traži si nasljednika divider

Trenutačno radi kao stručni komentator na argentinskom Fox Sportsu. U nedavnoj raspravi o tome tko je bolji središnji branič - Sergio Ramos (Real Madrid) ili Gerard Pique (Barcelona) - nije nimalo dvojio.

"Pique dobro izgleda, lijepo je ošišan, supruga mu je poznata pjevačica Shakira… Nema što, čovjek ima sjajnu vibru, ali da kojim slučajem igra za Valenciju, ne bi baš previše ljudi čulo za njega", kaže Ruggeri i pojašnjava.

gol expired Kovač naciljao pojačanja: Želi nesretnu zvijezdu, Srbina koji je "propao" u Realu nagovorio da dođe divider

"Pique se dobro uklapa u Barcinu igru. Igra solidno u obrani, ne izlazi baš visoko, slično kao i ja što sam igrao. Prosječan je igrač. Obično nije pod presingom, osim kada igraju protiv najjačih momčadi. Sergio Ramos je nešto drugo, on je najbolji na svijetu", zaključio je Ruggeri.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider