Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
cannavaro poludio

Kinezi se vratili u Italiju i ne odlaze bez Kalinića: Nude bogatstvo

Kineski prijelazni rok traje do kraja veljače, a to znači da je ostalo još tjedan dana uzbuđenja na europskom tržištu

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Kinezi su se vratili u Italiju po Nikolu Kalinića nakon propalog pokušaja transfera u siječnju. Kineski Tianjin Quanjian već neko vrijeme želi napadača Fiorentine, a njihov trener, legendarni talijanski branič Fabio Cannavaro veliki je fan hrvatskog reprezentativca.

"Obožavam ga, to je neosporno. Posjeduje karakteristike koje bi savršeno odgovarale mojoj momčadi. On je za mene izvanserijski igrač. Ne krijem da smo ga već pokušali dovesti, ali on je donio odluku da ostaje i to moramo poštovati. I u Fiorentini su svjesni da imaju strašnog igrača u klubu", rekao je Cannavaro prošlog vikenda.

Tianjin je nudio 40 milijuna eura u siječnju, koje je navodno Fiorentina prihvatila, ali je Kalinić odbio. Sada je spremna dodatno podići cijenu i talijanskoj momčadi, ali i povisiti mjesečna primanja našem igraču.

Fiorentina bi navodno htjela zadržati Kalinića do kraja sezone, a onda bi razmislila o puštanju svojeg najboljeg strijelca. Čini se da sve ovisi o Kaliniću, jer ako Kinezi ponude 50 milijuna eura Fiorentina mora prihvatiti ponudu jer je to visina odštete hrvatskog reprezentativca.

Kineski prijelazni rok traje do kraja veljače, odnosno još punih tjedan dana. Očekujemo da će se do tada dogoditi još barem jedan veliki transfer o kojem će brujati cijeli nogometni svijet.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider