Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
OZBILJNA OZLJEDA

Težak udarac za Njemačku: Na Euro bi mogli bez prvog vratara

Tek što je izborio status prvog vratara Elfa pred jedno veliko natjecanje, Marc-Andre ter Stegen mogao bi ostati bez nastupa na njemu.

Manuel Neuer i Marc-Andre ter Stegen (Foto: Profimedia)

Marc-Andre ter Stegen, 31-godišnji vratar Barcelone i njemačke nogometne reprezentacije, upitan je zbog ozljede za nastup na Europskom prvenstvu kojem je iduće godine domaćin Njemačka.

Trenutačno je Ter Stegen izvan pogona te nije branio u prijateljskim utakmicama Njemačke protiv Turske i Austrije, a nije branio ni za Barcelonu tijekom posljednja tri dvoboja. Razlog je ozljeda leđa, a kako navode španjolski mediji, vrlo izgledno je da se ti problemi na kvalitetan način mogu riješiti jedino operativnim zahvatom.

Barcelona, njemačka reprezentacija i sam Ter Stegen nisu službeno potvrdili odlazak na operaciju, no ako se dogodi takvo što ovaj će vratar vrlo vjerojatno ostati bez sudjelovanja na Europsko prvenstvu.

Od 2014. godine Ter Stegen je član Barcelone, a u karijeri je dosad skupio 38 nastupa za Njemačku koja će na prvenstvu u skupini A igrati protiv Švicarske, Škotske i Mađarske.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider