Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
pa nevjerojatno

VIDEO Teški rusvaj u PSG-u: Tragičar protiv Hrvatske nasrnuo na suigrača

Za vrijeme utakmice dogodio se pravi sukob na terenu. Marquinhos je žestoko reagirao prema Vitinhi.

Marquinhos (Foto: Afp)

Newcastle United u derbiju skupine F, ali i večeri, deklasirao je PSG s 4:1 u Ligi prvaka.

Domaćin je poveo u 17. minuti nakon velike greške Marquinhosa koji je pogrešno dodao. Lopta je došla do Alexandera Isaka, on je pucao, no Gianluigi Donnarumma fantastično je obranio. Međutim, lopta se odbila do Miguela Almirona, koji je pospremio odbijanac.

Bio je to prvi pogodak Svraka u Ligi prvaka nakon više od 20 godina. Posljednji pogodak u elitnom razredu Starog Kontinenta u dresu Newcastle Uniteda zabio je Alan Shearer u ožujku 2003. u susretu protiv Intera koji je završio rezultatom 2:2.

Izgubio je živce

Korak bliže pobjedi engleski sastav stigao je u 39. minuti kada je Dan Burn glavom pogodio za 2:0. Pomoćni sudac pritom je svirao zaleđe, no nakon poduže analize VAR je pokazao kako je pogodak ispravan. Sjajnu predstavu Newcastle je nastavio i u nastavku te je već u 50. minuti bilo 3:0, a zabio je Sean Longstaff.

Lucas Hernandez vratio je tračak nade Parižanima u 56. minuti, no pobjedu Newcastle Uniteda potvrdio je Fabian Schar sjajnim golom u 90. minuti.

Za vrijeme utakmice dogodio se pravi sukob na terenu. Marquinhos je žestoko reagirao prema Vitinhi. Prvo ga je napao verbalno, pa onda i fizički. Odgurnuo ga je nakon prepiranja, a sve su zabilježile kamere.

To je još jedan dokaz da atmosfera  u PSG-u nije baš najbolja. 

Marquinhosa se posebno sjećaju hrvatski navijači jer je promašio penal za pobjedu Vatrenih u Katru.

Situaciju pogledajte OVDJE.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider