Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
bacio se na posao

Talijani otkrili kako je Tudor motivirao svog igrača: "Igraš protiv najboljeg na svijetu..."

Igor Tudor stavio je naglasak na odnose s igračima Lazija.

Igor Tudor (Foto: Profimedia)

Hrvatski trener Igor Tudor sjeo je nedavno na klupu rimskog Lazija i odmah na debiju srušio svoj bivši klub Juventus 0:1.

Bivši hajdukovac svojim novim navijačima odmah je pokazao kako ne planira puno potrošiti na prilagodbu, nego zasukati rukave i baciti se na posao.

Igor Tudor Tudor debitirao pobjedom: Duboko u sudačkoj nadoknadi šokirao Juventus! divider

Veliki naglasak stavio je na odnose s igračima, odnosno ljudski pristup i čini se kako je odlučio razbuditi svoje igrače jednog po jednog ako treba.

DAZN je otkrio kako je prema jednom svom igraču imao poseban pristup. Riječ je o argentinskom napadaču Valentinu Castellanosu, kojeg je posebnim riječima motivirao uoči početka susreta.

Igor Tudor Tudor se predstavio u Laziju: "Ovdje sam četiri dana i još nisam morao vikati na igrače" divider

"Igraš protiv najboljeg stopera na svijetu, ako mene pitaš (Bremer, op. a.). Postoji li što bolje od toga? Igrati protiv najboljeg na svijetu? Ne postoji. Stoga, iskoristi svoje kvalitete, kreći se i pokušaj mu pobjeći“, prenose talijanske kolege Tudorovu poruku Castellanosu.

Castellanos nije zabio, poslije sat vremena zamijenila ga je klupska legenda Ciro Immobile, ali zato jest Adam Marušić. Da nam je znati što je rekao Crnogorcu prije utakmice…

Tablica Serie A:

Standings provided by Sofascore

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider