Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ironija teče u slapovima

Svađa se nastavlja: Rooney žestoko uzvratio Ronaldu, spomenuo je trbušnjake i Messija

Wayne Rooney sarkastično je odgovorio na komentar Cristiana Ronalda…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Javna polemika između Waynea Rooneyja i Cristiana Ronalda dobila je nastavak. Rooney je nedavno izjavio da bi Ronaldo trebao napustiti Manchester United.

Portugalac mu je uzvratio prozvavši ga ljubomornim. Sada je Rooney rekontrirao rekavši da mu svi osim Messija zavide.

Menadžer Derbyja istakao je da je zavist prema Ronaldu osjećaj koji dijele mnogi nogometaši, osim Messija.

"Rekao bih da nema nogometaša na planetu koji nije ljubomoran na Cristiana Ronalda", rekao je Rooney.

"Karijera koju je imao, trofeji koje je osvojio, novac koji je zaradio. A gdje su još trbušnjaci, isklesano tijelo... Mislim da su svi nogometaši osim Lionela Messija ljubomorni na Cristiana", ispalio je Rooney tonom koji će vjerojatno opet uvrijediti portugalsku superzvijezdu. Baš engleski ironično. Šala je najbolja kada u njoj ima dosta istine. 

Rooney i Ronaldo igrali su zajedno u Manchester Unitedu od 2004. do 2009. Tvorili su jedan od najopasnijih napadačkih parova u eri Premier lige. Rooney je prošlog ponedjeljka u programu Sky Sportsa Monday Night Football, između ostalog, govorio i o Ronaldu.

"Postigao je važne golove na početku sezone u Ligi prvaka i hat-trick protiv Tottenhama, ali ako gledate u budućnost kluba, morate se kladiti na mlađe i gladnije igrače kako biste podigli momčad", kazao je Rooney i nastavio:

"Cristiano malo stari i sigurno nije igrač kakav je bio s 20 godina. To je normalno. On je i dalje prijetnja suparničkim obranama, ali mislim da je za momčad potrebno više."

Rooneyjevo razmišljanje nije se svidjelo Portugalcu, koji mu je odgovorio putem društvenih mreža.

Rooney je na Instagramu objavio svoju fotografiju u Monday Night Footballu zajedno s bivšom legendom Liverpoola Jamiejem Carragherom i voditeljem Davidom Jonesom. Ronaldo je iskoristio priliku da odgovori na Rooneyjeve kritike.

"Dvojica ljubomornih", napisao je Ronaldo, a Rooney se nije libio uzvratiti mu još žešće. Ironija mu je vidljiva s Mjeseca.

Kako će to izdržati bezgranični Ronaldov ego? Nitko se neće iznenaditi ako se prepirka nastavi…

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider