Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Trener na zadatku

Suvlasnik West Hama: Nema šanse da Bilić preuzme Englesku, on je lojalan čovjek

David Gold uvjeren je i u to da Engleski nogometni savez neće ponovo posegnuti za strancem.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

David Gold, suvlasnik West Hama, brzo je odgovorio na nagađanja kako bi bivši hrvatski izbornik Slaven Bilić mogao preuzeti englesku reprezentaciju.

Gold je u razgovoru za blog www.claretandhugh.info izrazio uvjerenje da su šanse za to nikakve, pa objasnio odakle takvo mišljenje:

"Bilić nam je još lani tijekom intervju za mjesto menadžera West Hama kazao kako mu misija trenirati klub u Premier ligi, i to klub koji voli, a to je West Ham. Mjesto izbornika Engleske naprosto nije njegova ambicija", rekao je Gold i dodao:

"Uostalom, Bilić je već vodio reprezentaciju svoje domovine i ne vjerujem da ga engleska nacionalna momčad uopće zanima. Također morate znati da je Bilić vrlo lojalan čovjek, u potpunosti posvećen svojoj svlačionici te upravi kluba, baš kao što smo i mi njemu. Naša uzajamna podrška je stopostotna".

Podsjetimo, Bilić je u anketi BBC-ja zauzeo visoko četvrto mjesto među najpoželjnijim kandidatima, međutim Gold je uvjeren i u to da nogometni savez Engleske neće ponovo uzeti stranca.

"Već smo pokušali sa strancima i svi znamo da to nije išlo. Između ostalog sam i zato uvjeren da Bilić ostaje West Hamov. Naposljetku, ovo je njegov klub, a i ispred njega su velike stvari na Olimpijskom stadionu", rekao je Gold.

Zanimljivo, engleski se mediji ne slažu s Goldovom procjenom da Engleski nogometni savez nije zainteresiran za stranca, pa tako u srijedu navode da je u ovome trenutku vodeći kandidat za klupu 'Tri lava' menadžer Arsenala Arsene Wenger.

Istina, budući da 'Topnike' vodi već punih 20 godina, francuskog stratega možda i ne treba promatrati kroz tu prizmu, kao tuđinca.

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider