Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Je li zaista moguće?

Sudac simulirao odguravanje igrača da mu pokaže crveni?

Komična scena viđena je proteklog vikenda u Brazilu, a u kontroverznoj situaciji našao se bivši brazilski reprezentativac Luis Fabiano.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Biti nogometni sudac po profesiji postaje sve opasniji i opasniji posao. Nebrojeno smo već puta čitali kako su igrači ili navijači napali suca utakmice, naravno nezadovoljni njegovim dijeljenjem pravde, a nekoliko tih napada znalo je završiti i kobno.

Novi nastraj, doduše ne toliko opasan, dogodio se u Brazilu na utakmici Flamenga i Vasco Da Game. Bivši napadač Seville i brazilske reprezentacije Luis Fabiano nasrnuo je na suca kada mu je ovaj pokazao žuti karton. Napadač se zaletio prema sucu i tijelom ga lagano odgurnuo.

Reakcija Fabiana nije u duhu sporta, no i reakcija suca je poprilično sumnjiva. Prelako je "odletio" od brazilskog napadača, kao da ga je Fabiano odgurnuo s obje ruke, a ne lagano tijelom.

Kada je uhvatio tlo pod nogama, sudac Luis Antonio Silva izvadio je crveni karton i pokazao ga Fabianu. Je li moguće da je sudac zaista simulirao ovaj manji fizički kontakt samo kako bi pokazao crveni karton Fabianu?

Igrač manje pomogao je Flamengu da povede s 2:1, ali ne i da osvoji sva tri boda. Naime, Vasco je u četvrtoj minuti sudačke nadoknade poravnao na 2:2 iz kaznenog udarca.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider