Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Užas u Turskoj

Stravičan potres razorio veliki turski grad: Partizan izvijestio o stanju dvojice srpskih nogometaša

Zemljotres magnitude 7,8 najjače se osjetio u području na granici Turske i Sirije, poginuli se broje u stotinama, a materijalna šteta je golema…

Lazar Marković u dresu Partizana (Foto: Afp)

Stravičan potres koji je pogodio jugoistočnu Tursku glavna je vijest dana. Zemljotres magnitude 7,8 najjače se osjetio u području na granici Turske i Sirije, poginuli i ozlijeđeni broje se u stotinama, a materijalna šteta je golema. Od većih gradova najviše je nastradao Gaziantep, koji sa širom okolicom broji više od dva milijuna stanovnika.

U Turskoj nastupaju brojni hrvatski sportaši, a koliko je poznato, u Gaziantepu ih, nasreću, nema. Međutim, u nogometnom klubu Gaziantep nastupaju dva nogometaša iz susjedne Srbije - Lazar Marković i Marko Jevtović.

Kako javljaju srpski mediji, njih dvojica uspjela su izbjeći katastrofu budući da su ostala u udaljenoj Antalyi. Momčadi Gaziantepa posrećilo se da dan prije zemljotresa igra ligašku utakmicu u udaljenom turskom sredozemnom ljetovalištu i tamo je ostala prespavati.

O stanju dvojice bivših nogometaša Partizana javnost je izvijestio upravo beogradski klub.

"Budući da od jutros ima mnogo poziva u vezi sa zemljotresom u Turskoj i Gaziantepu, a samim tim i u vezi s našim bivšim igračima - Lazarom Markovićem i Markom Jevtovićem, želimo vas obavijestiti da su dobro, ostali su u Antalyi poslije utakmice. Iskreno suosjećamo sa svim obiteljima žrtava zemljotresa", poručeno je iz Partizana preko društvenih mreža.

Marković i Jevtović pojačali su Gaziantep prošlog ljeta, a obojica su bivši srpski reprezentativci.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider