Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
GADNO IZGLEDA

Stoper španjolskog prvoligaša zatražio izmjenu, a onda šokirao: "Što mu je to na nozi!?"

Stoper španjolskog Cadiza neugodno je iznenadio prizorom vlastitih nogu tijelom izlaska iz igre.

Fali (žuti dres) (Foto: Guliver Images)

Nogometaši Atletico Madrida slavila su u jučerašnjem susretu La Lige protiv Cadiza rezultatom 3:2. No, utakmicu je obilježio veliki preokret, budući da su gosti na samom početku poveli 0:2.

Nisu na kraju izdržali, a jedan trenutak koji ih je omeo sigurno je ozljeda njihovog standardnog stopera, 30-godišnjeg Falija. On je u 36. minuti zatražio izlazak iz igre, nakon čega je zamijenjen.

Kamera pronašla neugodan kadar

No, ono što su nakon toga snimile kamere iznenadilo je gledatelje u Španjolskoj i postalo vrlo brzo goruća tema na Twitteru.

Naime, tijekom izlaska iz igre, kamera je stavila fokus na njegove noge, gdje su odmah primijećene tri poveće kvrge. 

"Što mu je to nozi?", "Što se dogodilo, je li čovjek dobro?", "Kako može s tim igrati?", samo su neki od komentara tviteraša.

Lipoma, la explicación médica a los tres extraños bultos en el muslo de Fali: lesionado en el Atleti-Cádiz https://t.co/N08RZnxBuc pic.twitter.com/hXfOTEeSrc

— ViejoSevillista 5.5K (@ViejoSevillista) October 1, 2023

 

Ipak, on je kasnije sam potvrdio kako se radi o posljedicama nekih ranijih ozljeda mišića, odnosno da kvrge nemaju nikakve veze s razlogom zašto je izašao iz igre.

Sve u svemu, nije lijepa scena, no igrač andaluzijske momčadi je s osmijehom odgledao susret, barem do potpunog preokreta Atletica, pa je za vjerovati da mu se ovog puta nije dogodilo ništa ozbiljnije.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider