Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Otišao Mamić, stigao Cico

VIDEO Očito je da se iza kulisa u Dinamu nešto događa

I dok su sve oči uprte u Francusku, u Dinamu se događaju velike promjene.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Na službenoj stranici Dinamo je potvrdio da se na klupu vraća Cico Kranjčar - po treći put u karijeri, nakon 18 godina. A svemu je prethodio odlazak Zorana Mamića iz kluba.

Cico Kranjčar imao je turbulentni odnos sa Zdravkom Mamićem još od vremena kada je Niko Kranjčar iz Dinama otišao u Hajduk. Do nedavno je bio persona non grata u Maksimiru. No, vremena se očito mijenjaju.

Da će Kranjčar imati lijepu dobrodošlicu u Maksimiru uvjeren je novinar GOL.hr-a Ivica Medo.

Zdravko Mamić je i dalje prisutan u Dinamu

"Publika će to dočekati s pljeskom sigurno će se poboljšati atmosfera, a čelnici Dinama sigurno se nadaju kako će to vratiti i navijače. To će sigurno i vratiti dio navijača na Maksimir, a naravno očekuje se i ofenzivna igra kakvu on njeguje", smatra Medo.

Njegov povratak i odlazak Zorana Mamića iz kluba, vjerojatno označuje i početak nove ere u Dinamu. Nakon što je Zdravko službeno otišao iz kluba, iako se neslužbeno zna da je i dalje prisutan, sada je - navodno ne baš oduševljeno otišao i Zoran Mamić.

"Očigledno je da se iza kulisa događa nekakav preokret. Nešto je izašlo u medijima, ne tako davno imali smo pikantnu priču o sukobu direktora Dinama i Zdravka Mamića", ističe Medo.

Privatizacija propala, počelo suđenje

Posljednjih dana priča se i kako od najavljene privatizacije izgleda neće biti ništa, a Mamićima je počelo i suđenje u Osijeku.

"Rasplet situacije pokazuje da Mamići odlaze iz Dinama. Barem fizički. Koliko su još unutra neizravno, to je sad pitanje", naglašava Medo.

Kao što je pitanje i jesu li istinite priče o rasprodaji igrača nakon Eura. No, sudeći prema dosadašnjim događajima, pred Dinamom je izgleda neka nova era.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider