Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nova sezona, stari problemi

Što se događa s travnjacima na nekim HNL stadionima? "To je bilo klizalište u prvom dijelu"

Iza nas su dva kola SuperSport HNL-a.

Premda je kompletirano tek drugo kolo nove sezone HNL-a, na površinu su već isplivali neki stari problemi koji se tiču travnjaka.

U novoj epizodi podcasta Utakmicu po utakmicu, u dijelu u kojem su komentirali igru na dvoboju Istra 1961 - Dinamo, Mateo Pukšar je otvorio tu temu riječima:

"Kad vidimo u kakvom je stanju travnjak, nije ni čudo da je Istra 1961 protiv Dinama stalno išla na ispucavanja prema Ercegu."

"Što je sad s travnjacima? I na Poljudu, nismo se toga dotakli", kazala je Valentina Miletić.

"Tako je, i na Poljudu loš travnjak, Kranjčevićeva je bila klizalište u prvom dijelu. Pula jako loš travnjak", pričao je Pukšar.

Ivan Ljubić je za Poljud naglasio:

"Ne znam je li na Poljudu bio estetski loš jer on što se tiče same kvalitete igre nije uzurpirao igru, igra je išla cijelo vrijeme."

"Estetski je loš", odgovorila je Valentina, a onda je Igor Ćurković pokušao objasniti zbog čega poljudski travnjak trenutno nije u idealnom stanju.

"To je ono kao i svako ljeto. Presuho je, prevruće je i u dva dana se sve to spali. Svega tu ima, puno faktora, ali u odnosu na ono kako inače izgleda poljudski tranjak na startu sezone, ovo je čak i OK."

Cijela treća epizoda podcasta Utakmicu po utakmicu

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider