Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Vikend u Europi

Što je razbjesnilo Kovača, kako se Sarri nosi s Ronaldom i tko najviše zanima Dalića?

Niko Kovač žestoko je reagirao na nove priče o nestabilnosti svoje pozicije...

Niko Kovač (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Nogometni vikend počinje i u ostalim europskim ligama. Što je naljutilo Niku Kovača, kako se novi trener Juventusa nosi s Ronaldom, i koja utakmica će posebno zanimati izbornika Zlatka Dalića?

Niko Kovač žestoko je reagirao na nove priče o nestabilnosti svoje pozicije, ali i o potencijalnoj smjeni njegova kolege Luciena Favrea iz redova rivala Borussije Dortmund.

Trener šamara igrače (Foto: Screenshot) Tako se motivira u nižim ligama: Trener u poluvremenu opalio šamare cijeloj momčadi divider

"U današnjem svijetu svi zahtijevaju poštovanje, ali morali bismo pružiti poštovanje i drugima. Ne može se postavljati pitanje pozicije trenera nakon jedne izgubljene utakmice. Borussia Dortmund ima isti broj bodova kao i mi, ne vidim u čemu je problem! I u mom slučaju se opet naveliko govori o smjeni trenera, a tek je prošlo 8 kola. Reći ću vam da imam jako dobar odnos sa svojim šefovima i ova oluja dolazi izvana, a ne iz kluba. Zašto sve uvijek ide na račun trenera, ne razumijem?"

U Italiji slijeće sve više kritika i na račun Maurzija Sarrija. Evo kako je objasnio svoj odnos s Ronaldom i hoće li ga možda odmarati u sljedećoj utakmici.

Mirko Filipović (Foto: GOL.hr) Pokušali iskoristiti Cro Copa, on poslao poruku javnosti: ''To su smradovi i smeća pokvarena'' divider

"Naravno da razgovaram s Ronaldom svaki dan. Nakon svake utakmice razgovaramo o tome kako ju je on vidio, a odmah me obavijesti o svom zdravstvenom stanju. Jasno je kako će i on morati propustiti nekoliko jer će mu trebati odmor, ali kada će to biti, iskreno, ne bih vam znao reći."

Još je teži život Mauricija Pochettina na klupi Tottenhama nakon jako loše forme njegove momčadi. A sve uoči okršaja s Liverpoolom u prvenstvu, u prvoj reprizi finala Lige prvaka.

Jurgen Klopp i Dejan Lovren (Foto: AFP) Lovren otkrio tajnu Kloppova uspjeha: ''Prošle su već četiri godine?'' divider

"Poznajemo se jako dobro jer smo odigrali mnogo međusobnih utakmica. Liverpool ima nevjerojatne igrače i sjajnog trenera. Mislim da svi znaju koliko poštujem Juergena."

Klopp poručuje:

"Osvojili smo Ligu prvaka protiv njih i to svi znamo. Njima će taj poraz sigurno biti dodatan motiv, a iako Spursi nisu u idealnoj formi, za mene su i dalje jedna od najboljih momčadi Premierlige."

Carlos Vela (Foto: AFP) Nadmašio Zlatana u rekordnoj sezoni i velikom derbiju, a sada želi u Barcu: Već je bio blizu divider

A istog dana očekuje nas najveći derbi francuskog nogometa, Le Classique između PSG-a i Marseillea u kojem se Duje Ćaleta-Car izborio za ulogu prvotimca.

On je u prvih 5 kola prvenstva odigrao jednu utakmicu u početnom sastavu, da bi u sljedećih pet utakmica svaki put bio starter. Bit će to odlična prigoda da izbornik Dalić na djelu vidi igrača na kojeg će se najvjerojatnije morati osloniti u presudnom dvoboju na putu do EURA, protiv Slovačke.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider