Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
dinamo pa everton

Stipica i Erceg vjeruju u veliki mjesec Hajduka: Možemo slaviti!

Junaci pobjede protiv Brondbyja Dante Stipica i Ante Erceg bili su gosti konferencije za novinare nakon ždrijeba play-off runde Europa lige.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon što je sparen s engleskim Evertonom u play-off rundi Europa lige, Hajduk je odradio konferenciju za medije na kojoj su bili prisutni vratar Dante Stipica i dvostruki strijelac protiv Brondbyja Ante Erceg.

"Blagoslov je doživjeti ovo što smo mi jučer doživjeli u utakmici protiv Brondbyja. Sretni smo i veselimo se novim izazovima", rekao je Hajdukov čuvar mreže Dante Stipica.

"Suvišno je govoriti koliko je Everton velika momčad. Mi smo fokusirani na sebe i ići ćemo kao i u svakoj drugoj utakmici imati svoj plan kojeg ćemo se držati. Naš je trener sposoban uvjeriti nas u plan koji ćemo provoditi tijekom utakmice. Obećajemo da ćemo u obje utakmice dati sve od sebe. Naši će nas navijači nositi prema naprijed i mislim da ništa nije nemoguće", smatra Stipica.

Nadolazeće nedjelje na rasporedu je najveći hrvatski derbi između Dinama i Hajduka u Maksimiru.

"Bit će to praznik nogometa. Umor je prisutan, no idemo u Maksimir ostvariti pravi rezultat", zaključio je Stipica.

"Navijači su nas nosili svih 180 minuta i oni su nam dali dodatnu snagu da uspijemo proći dalje", kazao je Erceg i najavio.

"Sutra idemo u Zagreb i idemo pobijediti Dinamo. Već smo duže vremena zajedno i vjerujem da imamo kvalitetu da se borimo za sami vrh".

"Protiv Evertona će biti pravi spektakl, pogotovo u Splitu pred našim navijačima. Zašto ne bi iznenadili. Imamo svojih aduta, dobri smo i uz malo sreće možemo uću u Europa ligu", zaključio je Erceg.

Prva utakmica Evertona i Hajduka igrat će se 17. kolovoza na Goodison Parku, dok je uzvrat sedam dana potom na Poljudu.

Ostatak konferencije za novinare pogledajte u priloženom videu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider