Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Kratka suradnja

Srebreni Vatreni iz Rusije napušta klub nakon samo četiri mjeseca?

Filip Bradarić ima šest nastupa za hrvatsku nogometnu reprezentaciju.

Filip Bradarić, Ivan Perišić i Lovre Kalinić (Foto: Tom Dubravec/Cropix)

Iz susjedne Bosne i Hercegovine stiže najava kako će Zrinjski raskinuti suradnju s bivšim hrvatskim reprezentativcem, i to nakon samo četiri mjeseca. Naime, radi se o Filipu Bradariću, članu srebrne generacije Vatrenih iz Rusije.

31-godišnji veznjak stigao je ovog kolovoza u Mostar potpisavši ugovor na dvije godine, odnosno do ljeta 2025. godine, no čini se da će do raskida suradnje doći nakon samo jedne polusezone u kojoj je upisao samo sedam nastupa, od toga četiri u Konferencijskoj ligi.

Nikola Katić (lijevo) Bivši igrač Hajduka ima jedan nastup za Vatrene, ali uskoro bi mogao zaigrati za BiH? divider

Navodno će potpisati sporazumni raskid ugovora, tvrdi SportSport.ba, i tako staviti točku na kratku epizodu u  redovima BiH velikana. U određenim kuloarima Bradarić se ponovno spominje kao pojačanje Hajduka, prošle zime je bio na korak od povratka na Poljud, no sve je propalo zbog teškog loma noge.

Hoće li ovog puta osvanuti na Poljudu i po treći put u karijeri obući bijeli dres, tek ćemo saznati, a za to naravno treba pričekati službenu potvrdu kluba.

U karijeri Bradarić je igrao za Hajduk, i to u dva navrata, Rijeku, Cagliari, Celta Vigo i Al Ain, a za hrvatsku nogometnu reprezentaciju upisao je šest nastupa. Od toga jedan protiv Islanda na Svjetskom prvenstvu 2018. u Rusiji.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider