Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nole u elementu

Srbi u transu poslije izborenog SP-a, pogledajte delirij Novaka Đokovića

Reprezentacija Srbije kao pobjednik skupine A se plasirala na Svjetsko prvenstvo u Katar.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U ludom raspletu bitke za prvo mjesto u skupini A reprezentacija Srbije je golom Aleksandra Mitrovića u 90. minuti u Lisabonu nokautirala Portugal i plasirala se na Svjetsko prvenstvo, poslavši Portugalce u dodatne kvalifikacije.

Ovaj uspjeh izazvao je oduševljenje u Srbiji, onakva euforija kakva je sinoć vladala na njihovima ulicama i trgovima zahvatila je i medije koji kliču izborniku Draganu Stojkoviću i igračima, a napose strijelcu pobjedničkog pogotka Mitroviću.

Nova.rs piše kako je Beograd gorio zbog proslave podviga u Portugalu.

"Orlovi, carevi, Srbija ide na Mundijal, a Ronaldo mora na popravni. Aleksandar Mitrović je narodni heroj", jedan je od naslova na Blicu.

"Hoće čuka (srce) da mi stane", naziv je kolumne na Telegrafu.

Kurir izvještava da su "reprezentativci Srbije umalo prevrnuli autobus tijekom vožnje od stadiona do zračne luke".

Svi srpski mediji prenose reakciju jednog čovjeka - Novaka Đokovića. Najbolji tenisač svijeta odlučujuću utakmicu svoje nogometne reprezentacije pratio je u Torinu gdje ga ovaj tjedan čeka nastup na završnom turniru sezone. U trenutku kada je Mitrović zabio za preokret Srbije u 90. minuti, Đoković je pao u trans, urlao je i dao do znanja svima koliko je sretan zbog. Bogme, susjedi su ga itekako čuli...

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider