Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
sportske igre mladih

VIDEO Split postao centar sporta i zabave: U grad stigli Srna, Čeferin i Vidić

Završnica Sportskih igara mladih onovno je u Splitu okupila mlade nade.

Split je danas centar sporta i zabave. Završnica je 27. izdanja Sportskih igara mladih, najveće sportsko-amaterske manifestacije za djecu u Europi. Darijo Srna i Nemanja Vidić postali su novi ambasadori igara.

Sve su došli podržati i brojni poznati, kao što su predsjednik UEFA-e Aleksander Čeferin, legendarni Vatreni Alen Bokšić i Aljoša Asanović te brojni drugi. Fantastična atmosfera bila je i sinoć na splitskim Prokurativama koje su zamijenile nogometni travnjak.

Nasser Al-Khelaifi u Splitu Predsjednik PSG-a stigao u Split, gdje je bio i u društvu predsjednika Hajduka: Je li opet aktualan Vuškovićev transfer? divider

''Uživam jer vidim da tu vlada prijateljstvo koje nekad fali u drustvu i ta djeca su samo djeca koja vole sport vole druženje i vidjeli smo vole pobijediti'', rekao je Aleksandar Čeferin.

''To je prelijepo vidjeti djecu iz raznih dijelova Europe da igraju jedni protiv drugih, da se druže, razvijaju prijateljstvo, da se natječu i na kraju krajeva da pobjednik da ruku onome tko je izgubio i obrnuto'', dodao je Darijo Srna.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider