Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Bliži se rastanak?

Španjolci otkrili Realove planove s Modrićem: Mogli bi se ugledati na Barcu i Iniestu

Hrvatski kapetan Luka Modrić mogao bi napustiti Real Madrid na kraju sezone.

Luka Modrić (Foto: Afp)

Real Madrid ulazi u ključni dio sezone koji će puno toga odrediti, rezultatski i igrački, a u tom smjeru već su povučeni određeni potezi. Toni Kroos na korak je do potpisa novog ugovora, dok je situacija s Lukom Modrićem bitno drukčija.

Oni su do ove sezone imali isti status, bili su gotovo pa nezamjenjivi, no gotovo sve se promijenilo. Trener Carlo Ancelotti dao je prednost mlađim igračima, a iskusni dvojac ostavio na klupi.

No kako je sezona odmicala, tako je bilo sve više šansi za Kroosa, a tek onda za Modrića. Primjera radi, u posljednjih 15 susreta njemački je veznjak čak 12 puta krenuo od prve minute, dok je hrvatski kapetan u tek tri susreta bio član početne jedanaestorke.

To je, na neki način, naznačilo u kojem se smjeru stvari razvijaju. Čelnici madridskog kluba sjeli su za stol s Kroosom i dogovorili suradnju na dodatnih godinu dana, dok Modrić, po svemu sudeći, igra svoju posljednju sezonu u Realu, tvrdi španjolski Relevo.

Real će se ugledati na Barcelonu?

"Koliko god bilo bolno nakon ovako uspješnog ciklusa, klub i svlačionica već su prihvatili da Luki istječe rok trajanja te da je najvjerojatniji scenarij da njegova veza s Real Madridom završi 30. lipnja, kada mu istječe ugovor", piše španjolski list.

U tom slučaju čelnici madridskog kluba razmatraju nekoliko opcija kako bi razlaz s Modrićem bio što posebniji i emotivniji. Na Santiago Bernabeuu žele da to bude dostojno njegove veličine, pa bi tako prije kraja sezone mogli najaviti njegov odlazak da ga se pljeskom punih tribina isprati iz Madrida, isto kao što su Barcelona i Andres Iniesta učinili davne 2018. godine.

Što god na kraju odlučili, Španjolci su složni da to mora biti primjereno Modrićevu statusu, ipak se radi o peterostrukom osvajaču Lige prvaka i Zlatne lopte koji je osvojio čak 24 trofeja. Osvoji li još jedan, izjednačit će se s Benzemom i Marcelom na vječnoj ljestvici...

Novak Đoković VIDEO Ovdje je puklo između Đokovića i Ivaniševića? Prekrio je usta, ali ovo su svi čuli divider

Goran Ivanišev i Boris Becker Ovako je Boris Becker komentirao raskid suradnje Đokovića i Ivaniševića: Imao je poruku za Gorana divider

Hrvatska nogometna reprezentacija Nova FIFA-ina ljestvica: Pogledajte gdje je Hrvatska nakon osvojenog turnira u Egiptu divider

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider