Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
SVE JE NA NJEMU

Southampton želi hrvatskog trenera: Najbolja vijest za Oršića i Ćaleta-Cara

Southampton na klupu želi dovesti Ivana Jurića.

Mislav Oršić (Foto: Guliver image)

Kako piše Daily Mail, na klupu Southamptona mogao bi uskoro doći Ivan Jurić. Hrvatski trener trenutačno je na klupi Torina, gdje mu prilično dobro ide.

Jurić već duži niz godina radi odličan posao u Italiji, a to prate i engleski klubovi, pa je navodno dobio ponudu za Premier ligu.

Southampton je dao otkaz Nathanu Jonesu nakon niza loših rezultata, a u posljednje vrijeme potpuno je zanemario dva Hrvata, Duju Ćaleta-Cara i Mislava Oršića.

Luka Dončić i Klemen Prepelič Poznati Slovenac donirao novac Turskoj pa se šokirao kad je vidio transakciju u banci divider

Dvojac koji iza sebe jedini u svlačionici ima medalje sa svjetskih prvenstava gotovo da nije postojao dok je Jones bio na klupi. Istina, Ćaleta-Car je igrao do crvenog kartona protiv Fulhama i onda je bez pravog razloga prebačen u B momčad.

S druge strane, Mislav Oršić doveden je kao mogući spasitelj u Premier ligi kako klub ne bi ispao, no još nije dobio pravu priliku.

Antoine Griezmann VIDEO Nitko nije mogao vjerovati: Pogledajte što je Griezmann napravio s kopačkom protivnika divider

Spomenuti engleski medij tvrdi da je klub poslao Juriću ponudu i sve je na hrvatskom stručnjaku, koji bi trebao napustiti Torino i otići u najjaču ligu svijeta.

Hoće li to i napraviti, bit će poznato tijekom idućih nekoliko dana, a možda i sati.

 

Standings provided by Sofascore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider