Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Prihvatio Pirlov poziv

Sad je i službeno: Igor Tudor napustio Hajduk i prešao u Juventus!

Vijest koja je kolala proteklih nekoliko dana sad je i službeno potvrđena.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Igor Tudor više nije trener Hajduka! Objavio je to klub s Poljuda na svojoj službenoj stranici, potvrdivši kako je finiširan posao s Juventusom u koji Tudor odlazi kao pomoćnik njihovom novom treneru Andrei Pirlu.

Prema neslužbenim informacijama, Hajduk će dobiti odštetu od 450.000 eura.

Još prije tjedan dana pojavila se vijest da Pirlo, nakon što je promoviran na poziciju prvog trenera Juvea, u svom stožeru želi Tudora.

Jedno vrijeme se 42-godišnji Splićanin nećkao, a onda je odlučio prihvatiti poziv iz Torina.

Hajduku odšteta od 450.000 eura

Znalo se da Tudor odlazi, a na službenu potvrdu trebalo je pričekati dok nisu dogovoreni svi detalji u vezi obeštećenja koje pripada Hajduka. Naime, Tudor je na Poljudu imao ugovor do 30. lipnja 2022. pa je Hajduk s pravom računao na odštetu koja mu pripada. U konačnici je, prema neslužbenim informacijama, dogovoren iznos od 450.000 eura.

Bio je to drugi Tudorov mandat na klupi Hajduka i može se reći da je bio prilično neuspješan. Preuzeo je momčad koja je u tom trenutku bila drugoplasirana, zatim je dugo tražio najbolju taktičku postavku, pretrpio nekoliko neugodnih poraza i na kraju završio tek na petoj poziciji.

Tudor je Hajduk vodio i na otvaranju nove sezone HNL-a kada je upisan trijumf nad Istrom 1961 (2:0). U nedjelju slijedi teško gostovanje u Osijeku gdje će ekipu voditi dosadašnji Tudorovi pomoćnici Hari Vukas i Jurica Vučko...

gol expired Tko nakon Tudora? Ovo su kandidati za novog trenera Hajduka, jedno ime u blagoj prednosti divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider