Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Oglasili se priopćenjem

Ispisao povijest pa dobio "košaricu": Rendulić više nije trener Zrinjskog

Zrinjski i Krunoslav Rendulić sporazumno su raskinuli ugovor.

Krunoslav Rendulić (Foto: Antonio Balić/Cropix)

Iz Mostara je stigla službena potvrda da Krunoslav Rendulić više nije trener Zrinjskog.

Iako je 50-godišnji Vinkovčanin ispisao povijest sa Zrinjskim, postavši prvi trener koji je jedan klub iz Bosne i Hercegovine uveo u skupine nekog europskog natjecanja, čini se da su Renduliću presudili nedovoljno dobri rezultati u Premijer ligi BiH gdje je vodeći Borac iz Banja Luke stvorio opipljivu prednost u odnosu na Mostarce.

Priopćenje Zrinjskog prenosimo u cijelosti:

"Krunoslav Rendulić od danas više nije trener HŠK Zrinjski Mostar, a sporazumni raskid suradnje je dogovoren nakon obavljenog razgovora i iscrpne analize aktualnog trenutka.

Na mjesto šefa stručnog stožera hrvatski trener je imenovan 30. studenog 2022. godine, a u proteklih 12 mjeseci momčad je vodio u 47 službenih utakmica.

U povijesnim knjigama ostat će zapisano da je Plemiće vodio do prve dvostruke krune u povijesti, a onda i do prvog plasmana u skupnu fazu UEFA Konferencijske lige! 

Treneru Renduliću se zahvaljujemo na profesionalnoj suradnji i velikim uspjesima koje je ostvario s momčadi te mu kao Klub od srca želimo puno sreće i sportskog uspjeha u nastavku trenerske karijere. 

HŠK Zrinjski će o daljnjim potezima pravodobno obavijestiti javnost."

Tablice omogućuje Sofascore

Tablice omogućuje Sofascore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider