Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nova smjena

Već šesti premierligaš ostao bez trenera: Bilić među kandidatima za klupu!

Samo dan nakon što su turski mediji objavili kako bi Slaven Bilić mogao preuzeti Galatasaray, pojavio se novi premierligaški klub koji je u srijedu navečer ostao bez trenera te kao kandidata razmatra i bivšeg hrvatskog izbornika.

Slaven Bilić (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Menadžer Swanseaja Paul Clement smijenjen je u srijedu navečer te je postao već šesti trener u Premierligi ove sezone koji je ostao bez posla. Clement je dobio otkaz nakon što je njegova momčad upisala samo jednu pobjedu u zadnjih deset utakmica te se nalazi na zadnjem mjestu na ljestvici sa samo 12 bodova.

Zanimljivo da je to već treća uzastopna godina da Swansea smjenjuje trenera u prosincu. No s obzirom na rezultate, nešto je trebalo mijenjati. Problem je u tome što Swansea već duže vrijeme pliva ispod prosječnosti i bez konkretne vizije.

Kako prenosi ugledni Sky Sports, kao kandidati za klupu Swanseaja spominju se Ronald Koeman i Slaven Bilić, koji se također nalazi na meti Galatasaraya. Doduše, prva želja kluba navodno je Louis van Gaal, a ne smije se isključiti ni respektabilnog Tonyja Pulisa.

Međutim, kako prenose tamošnji mediji, Swansea ima želju razgovarati i s Bilićem i Koemanom, iako im na ruku ne idu njihovi zadnji angažmani.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider