Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Poznato okruženje

Slaven Bilić ima novi posao: Vraća se u ligu u kojoj je već radio?

Bivši hrvatski izbornik Slaven Bilić mogao bi se vratiti u turski nogomet.

Slaven Bilić (Foto: Profimedia)

Slaven Bilić je novi trener Adana Demirspora, ako se može vjerovati pisanju turskih medija.

Bivši hrvatski izbornik pojavio se među kandidatima za klupu Bosne i Hercegovine, nakon debakla protiv Luksemburga u kvalifikacijama za Euro 2024., ali Bilić je sve vrlo brzo demantirao:

"Nije me nitko zvao, a i da me zvao, ne bih to mogao prihvatiti, jer imam neke druge planove", kazao je hrvatski stručnjak i tako dao do znanja da je u pregovorima s nekim drugim klubom. 

Po svemu sudeći to bi mogao turski prvoligaš, a postignu li dogovor Bilić će naslijediti poznatog talijanskog nogometaša Vincenza Montellu.

Gareth Southgate i Luka Modrić VIDEO Engleski izbornik na primjeru Luke Modrića ukazao na veliki problem: "To je potpuno bizarno" divider

Na Twitteru se vrlo brzo pojavila Bilićeva fotografija sa šalom novog kluba, ali radi se o fotografiji iz doba dok je bio trener tamošnjeg velikana Bešiktaša. Neki su pomislili da se radi o potvrdi da je posao pri kraju, no valja pričekati službenu potvrdu posla iz redova turskog kluba, koji je prošlu sezonu završio na četvrom mjestu ljestvice.

Za kraj dodajmo da je Bilić bez posla od ožujka ove godine, kada je dobio otkaz na klupi engleskog Waftorda. Nedugo nakon otkaza, povezivao se s Trabzonsporom koji se naposljetku odlučio za drugog Hrvata, Nenada Bjelicu.

 

 

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider