Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Šteta od 3 milijuna kuna

Kako je slavni nogometaš skupo platio naslikavanje po Instagramu

Razbojnici su se najviše posvetili nakitu i skupim dizajnerskim torbicama, kojih je bilo toliko da ih nisu mogli sve ni uzeti sa sobom.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Premda još od pojave društvenih mreža policija upozorava korisnike da paze što i kada objavljuju, pogotovo u vrijeme godišnjih odmora, John Terry napravio je krajem veljače početničku grešku i skupo ju platio.

Bivšega kapetana Chelseaja i novog član Aston Ville tada su provalnici olakšali za više od tri milijuna kuna, a sve nakon što im je Terry sam "dojavio" preko Instagrama da se ne nalazi u svojoj vili u Oxshottu, Surrey, već s obitelji na skijanju u Francuskoj.

Premda se o slučaju u tamošnjim medijima već pisalo, novost su detalji otkriveni u četvrtak na sudu, među kojima je rečeno da su provalnici po nogometaševu domu operirali satima i da su se usredotočili na nakit i brojne dizajnerske torbice.

Torbica je bilo toliko da ih nisu uspjeli sve ni pokupiti, pa su sa sobom ponijeli 28 najskupljih, među njima i Hermesovu koja u trgovinama stoji 350 tisuća kuna!

Srećom po tamošnje društvo, policija je u međuvremenu uspjela uhititi četveročlanu bandu koja je počinila sveukupno sedam provala diljem Surreyja i Sussexa, ali na Terryjevu žalost, odnosno njegove supruge Toni, niti jedna otuđena dragocjenost nikada nije vraćena.

Kriminalcima će zatvorska kazna biti izrečena u petak.

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider