Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
kraj niza

Sjajni Tottenham nanio prvi poraz Man Cityju u sezoni

Stao je niz nepobjedivosti Manchester Cityja Pepa Guardiole.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon remija u Ligi prvaka kod Celtica, Manchester City ne zna za pobjedu i drugu utakmicu u nizu. U derbiju 7. kola engleskog nogometnog prvenstva Tottenham Hotspur je na svom terenu svladao vodeći sa 2-0 (2-0).

Domaći su u vodstvo stigli u 9. minuti autogolom Kolarova koji je bio tragičar i u Glasgowu, da bi konačni rezultat postavio Alli već u 37. minuti. Nakon šest pobjeda zaredom na startu prvenstva, Guardiolin je City konačno zaustavljen od najbolje obrane lige.

Drugi Tottenham se ovom pobjedom primakao vodećem Cityju na samo bod zaostatka, "pijetlovi" sada imaju 17 bodova, dok su "građani" izgubili stopostotni učinak i ostali na 18 bodova.

Ranije u nedjelju je Manchester United kiksao odigravši samo 1-1 (0-0) protiv Stoke Cityja na svom Old Traffordu. Domaći su poveli golom Martiala (69), a za goste je poravnao Allen (82).

United je sada šesti na ljestvici sa 13 bodova, dok je Stoke pretposljednji, 19. s tri. Prvak Leicester City je na svom travnjaku odigrao samo 0-0 sa Southamptonom, pa je sada 12. s osam bodova, dok su "sveci" 10. s devet bodova.
 

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider