Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
TRAŽIO JE POBJEDU

Silvijo Čabraja: "Zadovoljan sam igrom i zalaganjem, rezultatom nisam!"

Lokomotivin trener Silvijo Čabraja vjeruje da je njegova momčad bila blizu pobjedi i da ju nije smjela ispustiti.

Silvijo Čabraja (Foto: Damir Krajač / Cropix)

Nogometaši Lokomotive bili su na pragu pobjede protiv Hajduka, no nisu izdržali bez da su primili pogodak. Čak i nakon njega imali su priliku doći do novog vodstva, no mogli su i gosti do tri boda.

Gledajući na to, svakome po bod ispada poštena podjela, no treneru Lokomotive Silviju Čabraji je žao što nisu iskoristili priliku uhvatiti pobjedu nakon dugo vremena.

Čabraja žali za pobjedom

"Nisam pretjerano zadovoljan. Imali smo na početku dvije ili tri izrazite šanse. Stvorio je i Hajduk nama probleme, ali 70 minuta smo imali pozitivan rezultat i na kraju ne mogu biti zadovoljan rezultatom. Zadovoljan sam igrom i karakterom svojih igrača", rekao je Čabraja, okrenuvši se kvaliteti same utakmice:

"Mislim da su gledatelji mogli uživati. Bila je to otvorena utakmica, obje momčadi htjele su pobijediti i mogli su svi uživati."

Nažalost po njih, Lokomotiva je ponovno prokockala vodstvo, ali su se još jednom potvrdili kao neugodan protivnik za svakoga.

Nikako da uspiju zadržati vodstvo

"Očekivano je bilo da će nas Hajduk napasti. Vodili smo 1:0, ali nismo igrali protiv četvrtoligaša nego protiv lidera prvenstva. Ali, prvih 15 minuta njihovog pritiska dobro smo se postavili, nisu nam ništa stvorili. Ali, ovo je na kraju naša stara boljka. Protiv Dinama, Rijeke i Hajduka smo vodili 1:0 i uvijek propustimo to vodstvo", rekao je, objasnivši zašto se niti u jednom trenutku nije povukao:

"Kad zatvarate utakmicu stalno ste pod pritiskom i vrlo je opasno tako živjeti. Imali smo dvije ili tri dobre tranzicije, da smo bolje reagirali mogli smo i povećati rezultat."

Lokomotiva sad odlazi Istri, posljednjoj momčadi koju su ove sezone savladali.

Tko će pobijediti u velikom derbiju?

Ukupno glasova:

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider